Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Колонній залі столичної мерії вперше триватиме всеукраїнський конкурс патріотичних пісень і танців

26 травня 2016 року, 12:07

Цими вихідними, 28-29 травня, з 10:00 до 15:00 в Колонній залі Київської міської державної адміністрації відбуватиметься 1-ий Всеукраїнський конкурс мистецтв «Я люблю Україну». З сольними та ансамблевими виступами змагатимуться виконавці патріотичних пісень і танцювальних постановок. Найкращі з них зможуть виступити вдруге – під час гала-концерту 29 травня о 19:00.

Змагатимуться учасники двох вікових категорій – до 15 років і від 16 до 40 років – у чотирьох номінаціях: художнє читання, бардівська пісня, популярна пісня та патріотичний танець. До складу журі входять провідні викладачі мистецьких навчальних закладів України, композитори, відомі виконавці, громадські діячі, продюсери.

Організатори: Міністерство соціальної політики, Державна служба у справах ветеранів АТО, Київська міська державна адміністрація, ГО «Українська асоціація інвалідів АТО».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]