Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У суботу кияни зможуть почути поєднання високої музики зі дзвонами Михайлівського собору

26 травня 2016 року, 13:03

Цієї суботи, 28 травня, з 17:00 до 18:00, з нагоди Дня Києва на Михайлівській площі у рамках Х Міжнародного фестивалю мистецтв «Діалоги культур» відбудеться  концертний захід «Симфонія Часу». Його родзинкою стане неповторне поєднання високої музики з живим звучанням дзвонів Carillon Михайлівського Золотоверхого монастиря.

Захід «Симфонія часу» започатковує довгостроковий міжнародний проект «Від Майдану – до Європи», який має на меті представити Україну, столицю нашої держави, в різних країнах світу через найкращі зразки як української, так і  європейської класики, а також через діалог багатостильової палітри сучасної музики – від джазу до року.

У концерті візьмуть участь народна артистка України Євгенія Басалаєва, Київський камерний ансамбль «Контрасти Київ-Класік», академічний камерний хор «Хрещатик» та Ансамбль ударних інструментів «Арс нова».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]