Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Кращі столичні виробники представлять свою продукцію на виставці «Зроблено в Києві»

26 травня 2016 року, 19:26

Завтра, 27 травня, з нагоди святкування Дня Києва відбудеться проведення виставки-презентації продукції київського товаровиробника «Зроблено в Києві» в рамках національного проекту серії виставкових заходів «Зроблено в Україні». Захід розпочнеться о 10:00 у приміщенні Конгресно-виставкового центру Chamber Plaza Торгово-промислової палати України. На виставці будуть представлені кращі підприємства Києва та їх продукція.

Під час заходу планується робота інформаційно-консультаційних пунктів, в яких можна отримати інформацію щодо митних, податкових та інвестиційних питань.

Також, під час проведення виставки, відбудуться презентації окремих підприємств міста, програми «Київська якість» та знаку «Столичний стандарт якості».

Спеціально запрошені гості заходу: Прем’єр-міністр України, голова Адміністрації Президента України, мери міст України, заступники голів обласних державних  адміністрацій, посадовці з профільних міністерств та відомств, посадовці з ЄС, представники дипломатичних місій та закордонні гості.

Виставку планують відвідати перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс та директор Департаменту промисловості та розвитку підприємництва Максим Кузьменко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]