Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «На День Києва на Русанівському каналі планується відкрити найбільший фонтан у столиці»

26 травня 2016 року, 19:54

На День Києва на Русанівському каналі планується відкрити найбільший фонтан у столиці. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко в ефірі каналу «Київ».

Він наголосив, що столична влада робить все, щоб Київ залишався містом парків та скверів. Віталій Кличко зауважив, що посол однієї з країн, коли закінчував свою місію в Україні зазначив, що «мешкав в місті, яке розташоване в парку».

«Це гарне порівняння. І нам потрібно зробити все, щоб Київ залишився зеленим містом і був комфортним та екологічним. Парки та зелені насадження – це візитівка столиці», – сказав мер.

Віталій Кличко нагадав, що минулого року столична влада відкрила понад 40 парків та скверів. Крім того, додав мер Києва, інвестуються кошти в КО «Київзеленбуд» для відкриття нових зелених зон, які б відповідали європейським стандартам.

Мер Києва також підкреслив, що цього року в Києві була відновлена робота столичних фонтанів, які певний час знаходилися в занедбаному стані і не працювали. «У Києві багато фонтанів, але кияни вже забули, як вони працюють. Цього року ми запускаємо всі фонтани. А на День Києва відкриємо на Русанівському каналі найбільший фонтан у місті, який підсвічуватиметься», – сказав Віталій Кличко. 

Столичний голова зауважив, що крок за кроком вдається на краще змінювати ситуацію в Києві та розвивати місто.

«Наше завдання, щоб в Києві працював бізнес, щоб надходили податки, створювалися робочі місця і ми інвестували в розвиток інфраструктури. Ми почали цей процес. І позитивна динаміка вже є», – наголосив Віталій Кличко.

Мер Києва додав, що велика перемога складається з маленьких перемог.

«І ми йдемо кожен день шляхом маленьких перемог. Ремонтуємо дороги, розвиваємо інфраструктуру, ремонтуємо під’їзди в будинках, збільшуємо кількість зелених зон», – додав він.

Віталій Кличко підкреслив, що Київ – це європейська столиця і треба робити все для впровадження в місті європейських стандартів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]