Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Микола Поворозник відкрив сучасне відділення для новонароджених у пологовому будинку № 2

27 травня 2016 року, 19:00

Заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник відкрив нове відділення постінтенсивного догляду та виходжування новонароджених у Київському міському пологовому будинку № 2.

«Після народження діти іноді потребують подальшого догляду, їм життєво необхідна висококваліфікована допомога лікарів. Раніше їх переводили до інших дитячих стаціонарів, відлучаючи від матері. Як показує статистика, коли дитину забирають від матері, це негативно впливає на здоров’я новонародженого, тому ми у непрості часи знайшли кошти на відкриття цього відділення. Впевнений, що з його відкриттям ми наблизимося до забезпечення більшої доступності сучасної високоефективної допомоги новонародженим, а також до створення унікальної моделі «замкненого циклу» надання допомоги новонародженим: від моменту госпіталізації вагітної до виписки дитини з мамою додому», – сказав Микола Поворозник.

За його словами, якими б скрутними не були часи, команда Київського міського голови завжди знайде кошти на потреби киян, особливо дітей.

«Ми хочемо, щоб у кожній родині росли здорові діти, які в майбутньому допоможуть нам зробити Київ одним з найкращих міст світу», – підсумував заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]