Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

24-й благодійний «Пробіг під каштанами» зібрав понад 8 тисяч учасників (фото)

29 травня 2016 року, 15:06

До благодійного «Пробігу під каштанами», без якого важко уявити святкування Дня Києва, за попередніми підрахунками організаторів, долучилися понад 8 тисяч учасників. Традиційно, кошти, зібрані під час пробігу, передадуть Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України.

У рамках пробігу відбулося п’ять забігів: «пробіг в ходунках» для дітей від 6 до 14 місяців, які не вміють самостійно ходити, дитячий забіг для дітей до 15 років, забіг спортсменів, забіг Мужніх, участь у якому брали спортсмени на візках та, власне, благодійний забіг, до якого долучилися люди без спеціальної спортивної підготовки, а також команди – учасники.

Нагадаємо, що «Пробіг під каштанами» має довгу історію – 24 роки. Він об’єднує тисячі людей, які хочуть допомогти дітям з вродженими вадами серця – благодійні внески учасників спрямовують до єдиного високоспеціалізованого медичного закладу України, в якому виконується корекція найскладніших вроджених вад серця незалежно від віку пацієнтів (з перших годин після народження), – Центру дитячої кардіології та кардіохірургії Міністерства охорони здоров’я України.

Переглянути фотогалерею

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]