Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Ботанічному саду ім. М. Гришка триває Фестиваль дитячого дозвілля «BOTANICA KIDS»

29 травня 2016 року, 15:17

З нагоди святкування Дня Києва у Національному ботанічному саду ім. М. Гришка триває Фестиваль дитячого дозвілля «BOTANICA KIDS». Як зазначила заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко, яка долучилася до святкування, для кожного малюка тут знайдуться цікаві розваги та ігри.

«Сьогодні ми намагаємося на всіх зелених майданчиках столиці запропонувати киянам та гостям міста цікаву розважальну програму. І цими вихідними практично у всіх парках, зелених зонах та скверах відбуваються мистецькі фестивалі, концертні програми та інші святкові заходи й проекти, присвячені Дню Києва та Дню Столиці», – сказала вона.

Зокрема, на території дитячої зони діти мають змогу покататися на атракціонах, взяти участь у майстер-класах, побачити шоу мильних бульбашок.

«BOTANICA KIDS» відбувається у рамках Міжнародного фестивалю фестивалів GARDEN MUSIC. Крім того, за словами Ганни Старостенко, до Дня Києва дитячі зони передбачені майже на всіх центральних святкових локаціях – Софійській площі, Пейзажній алеї, Контрактовій та Поштовій площах, у парку Кіото та ін.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]