Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Вулицю Черкаську відремонтували та захистили від можливого зсуву

30 травня 2016 року, 13:12

Завершено роботи з укріплення схилу на вул. Черкаській, покращено технічний стан дорожнього покриття проїжджої частини та тротуарів, забезпечено зручний рух транспорту та пішоходів. Що не менш важливо – ліквідовано можливість зсуву приватних садиб та ґрунту на крутих схилах.

За словами першого заступника голови КМДА Геннадія Пліса, який проінспектував виконання робіт на зазначеній вулиці, у ході робіт капітально відремонтовано дві підпірні стіни, перекладено дощову каналізацію, відновлено мережі освітлення тощо.

«Усі роботи виконані на належному рівні, а вулиця зараз схожа на доглянуту, облаштовану, – каже перший заступник голови КМДА. – Зараз завершуються роботи з озеленення прилеглої території».

За інформацією генерального директора КК «Київавтодор» Олександр Густєлєв, на вул. Черкаській вздовж підпірної стінки, від вул. Сонячної до вул. Магістральної, влаштували новий тротуар,  якого раніше тут не було.

Нагадаємо, що довжина вулиці становить 0,4 км. Роботи розпочали в листопаді минулого року та закінчили у травні поточного. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]