Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київські дороги капітально ремонтуватимуть і надалі – Геннадій Пліс

30 травня 2016 року, 13:30

Міська влада й надалі спрямовуватиме зусилля для продовження капітального ремонту доріг столиці. У цьому під час інспектування ремонту Голосіївської площі та вул. Черкаської запевнив перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс. 

«Дві локації ми сьогодні обстежили. Та розруха, в якій вони перебували, і той порядок, який бачимо зараз, переконують: ми рухаємося в правильному напрямку. Приємно, що за каденції нинішнього мера відновилося фінансування більшості важливих проектів. І швидкість та якісь виконання цих робіт я вважаю належними», – підкреслив Геннадій Пліс.

За словами профільного заступника голови КМДА Іллі Сагайдака, попереду – ще 51 об’єкт, і цей перелік постійно переглядається з метою його розширення. Він підкреслив, що 10 років ця інфраструктура руйнувалася, але міська влада націлені на великі позитивні зміни.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]