Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Понад 7 тис київських школярів відпочинуть за кошти міського бюджету – Ганна Старостенко

30 травня 2016 року, 14:51

На програму літнього оздоровлення та відпочинку дітей у 2016 році з міського бюджету було виділено 43,5 млн грн. Загалом, за ці кошти місто планує забезпечити відпочинком більше 7 тисяч дітей пільгових категорій. Про це повідомила заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко.

«Для нас найголовніше – це безпека дітей та змістовний відпочинок. Тому, обираючи табори, де відпочиватимуть київські дітлахи, ми в першу чергу звертали увагу на належні та безпечні умови перебування дітей, якісне та смачне харчування, наявність кваліфікованого медичного нагляду, безпечного трансферу до табору та назад, а також на змістовне та цікаве дозвілля», – пояснила вона.

За словами Ганни Старостенко, протягом цієї оздоровчої кампанії діти відпочинуть у таборах Київської, Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Одеської, Миколаївської та Херсонської областей.

Заступник голови КМДА також додала, що для постійного моніторингу ситуації у всіх таборах, де відпочиватимуть діти, свої дії координуватимуть профільні департаменти – освіти та охорони здоров’я, а також Головне управління Держсанепідслужби у м. Києві.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]