Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Світлове та музичне шоу на Русанівському фонтані працюватиме щоп’ятниці, щосуботи та щонеділі

30 травня 2016 року, 14:44

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Світлове та музичне шоу на Русанівському фонтані працюватиме щоп’ятниці, щосуботи та щонеділі. Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

«Ми зараз плануємо найбільш оптимальні графіки роботи фонтанного комплексу. Зупинилися на тому, що запускатимемо його в п’ятницю та на вихідних. Після реконструкції обладнання було замінене на більш енергозберігаюче, але нам все одно необхідно раціонально підходити до енергоспоживання», – пояснив заступник голови КМДА.

Він також розповів про систему безпеки, якою оснащений фонтан.

«Ми встановили на обладнанні систему безпеки, тож коли зловмисники намагатимуться пошкодити чи вкрасти його – спрацює голосове попередження, а потім сирена, що автоматично викликає наряд міліції. Крім того, на Русанівському каналі встановлені прилади відеоспостереження, дані з яких передаються до місцевого відділення поліції», – сказав він.

Нагадаємо, 28 травня мер Києва Віталій Кличко відкрив один з найбільших фонтанів столиці на Русанівському каналі, який сягає майже 30 метрів у висоту. На його ремонт з міського бюджету виділено 2,9 млн грн: повністю замінено обладнання, проведено облаштування території та встановлено систему безпеки.

Остаточний графік роботи фонтанного комплексу буде оприлюднено додатково.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]