Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У рамках святкування Дня Києва більше тисячі киян та гостей міста безкоштовно відвідали Музей води

30 травня 2016 року, 17:04

У рамках святкування Дня  Києва  у Водно-інформаційному центрі (Музей води) відбувся День відкритих дверей, під час якого більше тисячі киян та гостей міста безкоштовно ознайомились із виставковою експозицією.

Крім того, у прилеглому до центру парку «Хрещатий» відбулась інформаційно-розважальна програма з водної тематики: імпровізовані ігрові майданчики з гігантським унітазом, водним тиром, «рибалкою» для малят, зеленою галявиною для рухливих ігор, шоу-бульбашок, музичним супроводом та ігровим дійством від студентів Національного університету харчових технологій.

Також працювала громадська приймальня ПАТ «АК «Київводоканалу», фахівці якого надавали вичерпні відповіді на численні запитання відвідувачів щодо тарифів на холодну воду і водовідведення, повірки лічильників, заключення прямих договорів між споживачами та «Київводоканалом» тощо.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]