Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

За сприяння міста дитячий санаторій «Джерело» отримав нове футбольне поле

01 червня 2016 року, 22:41

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За сприяння міста у дитячому таборі «Джерело» у Київській області повністю реконструювали футбольне поле. У день відкриття майданчика табір, в якому відпочивають діти робітників комунальних підприємств столиці, відвідав заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Нове поле має штучне покриття, яке більш стійке до пошкоджень і має довший термін експлуатації у порівнянні з натуральним газоном. Поле оснащене дренажною системою.

«Табором «Джерело» опікується міське комунальне підприємство «Київжитлоспецексплуатація». Наразі у цьому закладі відпочивають 250 дітей різного віку. В тому числі, це діти працівників наших комунальних підприємств. Я переконаний, що ми всіма шляхами повинні підтримувати наших робітників, забезпечувати належні соціальні блага», – заявив Петро Пантелеєв.

За його словами, комунальне підприємство знайшло можливість виділити кошти для реконструкції спортивного майданчика, у планах – ремонт та благоустрій ще низки об’єктів на території «Джерела».

«Попри нелегкі часи в наших силах зробити так, аби кияни мали можливість придбати путівки для відпочинку дітей за помірними цінами, але з належним рівнем комфорту та розвитку дітей», – сказав він.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]