Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Художники-волонтери розмалюють стіни у дитячих лікарнях та інтернатах

02 червня 2016 року, 17:24

Художники-волонтери розмалюють стіни у приміщеннях закладів  охорони здоров’я та соціального захисту населення – у столиці стартує благодійний проект «Барви надії». Про ідею художнього декорування та співпрацю з митцями розповів заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник під час робочого візиту до денного центру Благодійного фонду «Соціальне партнерство».

«Мета проекту – провести серію акцій із декору окремих приміщень у різних організаціях соціального значення, таких як лікарні та інтернати для хворих дітей. Завдяки роботі художника-волонтера Валерії Моє, в таких місцях з’являться острівці радості, які зможуть відволікти людей від горя та болю за допомогою барвистих історій на стінах. Наразі визначено кілька об’єктів для втілення проекту, серед них: Київська міська дитяча клінічна лікарня № 1 та № 2, Святошинський дитячий будинок-інтернат (для хлопців) та Дарницький дитячий будинок-інтернат (для дівчат), Київська міська дитяча клінічна лікарня № 6 та благодійна їдальня для пенсіонерів, переселенців та безпритульних благодійного центру «Стефанія». Впевнений, такий проект знайде своїх шанувальників і список об’єктів буде збільшено», – сказав Микола Поворозник.

За його словами, проект стане яскравим прикладом взаємодії міської влади з благодійними організаціями, волонтерами та бізнес-сектором.

«Фірма Caparol безкоштовно надала фарби в необхідній кількості для втілення проекту. Благодійний фонд «Соціальне партнерство» разом із художницею-волонтером Валерією Моє безкоштовно створять ескізи і втілять їх у життя. А міська влада, у свою чергу, підібрала об’єкти, які найбільш підходять для впровадження проекту», – зауважив заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]