Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Протягом травня зі столичних вулиць прибрано близько 120 незаконних комерційних тимчасових споруд

03 червня 2016 року, 12:57

Упродовж травня демонтажні групи комунального підприємства «Київблагоустрій» та субпідрядних організацій прибрали зі столичних вулиць 56 незаконних комерційних тимчасових споруд. Ще близько 70 таких споруд демонтували або самі власники МАФів, які під час інспекторських перевірок визнали нелегальний статус самовільно встановлених на вулицях споруд, або районні держадміністрації.

За даними відділу контролю демонтажних робіт «Київблагоустрою», найбільшими з прибраних протягом травня незаконних тимчасових конструкцій виявились досить великі павільйони на Столичному шосе, 104, на проспекті Маяковського, 16, на вулиці Мостицькій, 4 та на проспекті Палладіна, 24.

Також демонтовано кафе-павільйон на Володимирському проїзді, 2, попри безпідставні сперечання зі сторони власників, які не мали дозвільних документів.

У цілому з початку поточного року (протягом січня-травня) комунальним підприємством, його субпідрядниками, районними держадміністраціями та деякими власниками МАФів, які виконали вимоги приписів, у Києві демонтовано близько 830 незаконних комерційних тимчасових споруд.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]