Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві пройшла Всеукраїнська спортивна акція «Олімпійський день на шляху до Ріо»

04 червня 2016 року, 12:21

Сьогодні, 4 червня, відбулася Всеукраїнська спортивна акція «Олімпійський день на шляху до Ріо», організатором якої виступив Національний олімпійський комітет.

Участь у відкритті заходу взяли Президент Національного олімпійського комітету Сергій Бубка, Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов та заступник директора  – начальник управління молоді та спорту Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Олексій Трофимов.

Під час спортивного свята відвідувачі мали змогу зробити «Розминку з олімпійцями» під латиноамериканські мотиви від призерки Олімпійських ігор з художньої гімнастики Ганни Безсонової, побачити показові виступи з традиційного бразильського виду спорту – капоейра, долучитися до різноманітних спортивних змагань та вікторин, познайомитися зі спортивними кумирами.

У рамках «Олімпійського дня-2016» відбувся FUN забіг, у якому взяли участь чемпіони та призери Олімпійських ігор, зірки шоу-бізнесу та всі охочі гості свята.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]