Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Німецькі благодійники нададуть всебічну підтримку Києву щодо гуманного врегулювання чисельності безпритульних тварин

07 червня 2016 року, 9:59

Міська влада продовжуватиме співпрацю з Німецьким Союзом захисту тварин, щоб наблизити Київ до європейського рівня безпеки та гуманного поводження з тваринами. Про це під час робочої зустрічі з головою Німецького союзу захисту тварин Вольфгангом Апелем заявив перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс. Зокрема, Київ отримає всебічну підтримку щодо гуманного врегулювання чисельності безпритульних тварин та стерилізації домашніх тварин, які належать малозабезпеченим верствам населення.

«Протягом трьох років німецькі благодійники перерахували на стерилізацію безпритульних тварин близько 4 млн грн. Це дало змогу стерилізувати понад 11 тисяч тварин. Безумовно, для такого великого міста, як Київ, важливо продовжувати цю роботу, аби столиця була безпечною для мешканців і гостей міста, і водночас на практиці реалізовувати гуманне поводження з тваринами», – підкреслив Геннадій Пліс.

Вольфганг Апель підкреслив, що німецька сторона готова надавати всебічну підтримку Київській міській лікарні ветеринарної медицини.

«Мова йде не лише про кошти, хоча вони, безумовно, потрібні для гуманної стерилізації. Коли ми говоримо про співпрацю, то кажемо передусім про наш досвід, який ви можете використовувати, щоб оптимізувати роботу з відлову та стерилізації тварин, а також з утримання притулків», – наголосив керівник Німецького Союзу захисту тварин. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]