Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Ганна Старостенко: «Місто має активно розвивати водно-спортивну інфраструктуру на Трухановому острові»

14 червня 2016 року, 18:54

Водно-спортивна інфраструктура на Трухановому острові повинна активно розвиватися. Зокрема, необхідно покращувати матеріально-технічний стан тренувальних баз столичних дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Про це заявила заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко під час проведення інспекції водно-спортивних баз, де працюють дитячо-юнацькі спортивні школи з академічного веслування, веслування на байдарках і каное та веслування на човнах «Дракон».

Серед основних проблемних питань, виявлених під час інспекції: відновлення централізованого водопостачання, налагодження транспортного сполучення для учнів ДЮСШ та оновлення існуючого фонду човнів.

«Наразі місто виділяє кошти на найнеобхідніше – це оплата комунальних послуг, заробітна платня працівникам дитячо-спортивних шкіл та тренерському складу. Крім того, вперше за багато років із міського бюджету виділено 2,5 мільйони гривень безпосередньо на придбання спортивного обладнання», – зазначила Ганна Старостенко.

Під час інспекції заступник голови КМДА наголосила, що одним із пріоритетів роботи міської влади є популяризація фізичної культури та здорового способу життя, тож Труханів острів – це не лише місце для відпочинку й дозвілля киян, а й справжня оаза, де виховуються й навчаються майбутні олімпійські чемпіони водних видів спорту.

«Сьогодні наше завдання номер один – і далі розвивати Труханів острів, створювати тут не лише місце для відпочинку й дозвілля, а й розвивати наші водноспортивні бази для того, щоб ще більше киян ставали призерами та чемпіонами змагань різних рівнів і прославляли Київ у всьому світі», – зазначила Ганна Старостенко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]