Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко звернувся до Президента, уряду та керівництва «Нaфтогазу» щодо врегулювання ситуації із блокуванням рахунків енергокомпаній

16 червня 2016 року, 11:58

Мер Києва Віталій Кличко звернувся до Президента, уряду та керівництва  НАК «Нафтогаз» щодо врегулювання ситуації із блокуванням рахунків енергокомпаній. Про це Віталій Кличко заявив під час брифінгу.

«Як мер столиці, як голова Асоціації міст України я звернувся до Президента, до уряду та до керівництва «Нафтогазу» щодо врегулювання ситуації із блокуванням рахунків енергокомпаній. І прошу розглянути цю проблему на найближчому засіданні РНБО. Адже ця ситуація сьогодні стосується не тільки Києва, де арештовані рахунки «Київенерго». А й 104-х теплопідприємств, переважно у різних регіонах України (Запорізькій, Житомирській, Харківській, Львівській та Вінницькій областях)», – наголосив Віталій Кличко.

Він зазначив, що сьогодні у Києві ведуться гідравлічні випробування та ремонт тепломереж. І ситуація така, що теплопідприємства можуть у будь-який момент припинити ці роботи.

«Більше того, «Київенерго» вже заявило, що може з 27 червня припинити гаряче водопостачання в усій столиці. Я вважаю такий крок неприпустимим! Тому, вихід із ситуації з блокуванням рахунків повинен бути знайдений», – підкреслив Віталій Кличко.

Мер Києва також зауважив, що звернувся до керівництва «Київенерго», щоб вони продовжили за визначеним графіком монтаж усіх приладів обліку і проведення планових та аварійних робіт.

«Щоб ця ситуація з літнім блокуванням рахунків не залишила Київ взимку без тепла. Підготовка до опалювального сезону не повинна бути зірвана», – наголосив Київський міський голова. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]