Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Визначено 62 житлових будинки, що отримають міські гранти на проекти з енергоефективності

16 червня 2016 року, 13:07

На засіданні комісії конкурсу проекту з реалізації енергоефективних заходів у житлових будинках міста Києва, в яких створено ОСББ, а також у кооперативних будинках визначено 62 кращі проекти. Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

«Комісія розглянула всі подані проекти учасників. За результатами рейтингової оцінки визначено кращі проекти з них. Адже результатом проведених енергозберігаючих заходів повинна стати максимальна економія та зниження споживання енергоресурсів. Саме з цих міркувань та враховуючи обсяги виділених з бюджету коштів ми приймали рішення щодо визначення переможців. Учасники, які за результатами оцінки не увійшли до списку переможців, матимуть можливість з цими ж проектами взяти участь у наступному конкурсі, який буде оголошено за умови виділення додаткових коштів», – зауважив Петро Пантелеєв.

Загалом вартість виконання робіт за проектами становить більше 30 млн грн, з яких місто оплачує 20 млн, а мешканці збирають кошти у розмірі більше 10 млн.

Заступник голови КМДА також нагадав, що цього року на конкурсі розширено спектр послуг. Так, додали наступні види робіт: реконструкція систем теплопостачання та/або гарячого водопостачання із застосуванням відновлюваних та альтернативних джерел енергії; капітальний ремонт або технічне переоснащення внутрішнього будинкового електричного обладнання.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]