Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київ перейматиме досвід Ізраїлю у сфері безпеки

17 червня 2016 року, 12:30

Вчора відбулась зустріч заступника голови КМДА Олексія Резнікова з торговим аташе Посольства Держави Ізраїль в Україні Елізабет Соловйов, під час якої обговорили питання обміну досвіду між Києвом та Ізраїлем у сфері безпеки.

Зокрема, під час зустрічі обговорювалися питання щодо організації круглого столу представників ізраїльських компаній у сфері безпеки у контексті реалізації у Києві програми «Безпечна столиця»; питання обміну досвідом з ізраїльськими партнерами у сфері забезпечення безпеки громадян міста та безпеки під час проведення масових заходів у місті; питання розробки програм із залучення мешканців міста до вирішення проблем забезпечення безпеки.

Також сторони обмінялися поглядами щодо перспектив подальшого співробітництва у сфері безпеки та можливості залучення ізраїльських компаній до реалізації проектів в Україні.

«З моменту, як розпочалася гібридна війна на Сході нашої країни, питання захисту для Києва, в тому числі, є нагальним. Я сповідую філософію, що місто повинно знати, як себе захищати і має бути спроможним в цих справах. Тому практики міст та країн, які, нажаль, мають досвід в таких питаннях, надзвичайно актуальні», – сказав Олексій Резніков під час зустрічі.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]