Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Асоціація міст України має звернутися до парламенту, аби уряд скасував постанову про підвищення цін на газ»

21 червня 2016 року, 12:32

Асоціація міст України має звернутися до парламенту, який повинен застосувати всі механізми, аби уряд скасував постанову № 758 про підвищення цін на газ для населення. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко, виступаючи на XII Українському муніципальному форумі – щорічному заході, заснованому Асоціацією міст України, який відкрився в Одесі.

«Резонансна і важлива для людей проблема, на яку жодним чином не впливає місцева влада, – тарифи. І в повній мірі ми з нею стикнемося невдовзі, коли люди отримають нові платіжки», – сказав Віталій Кличко.

Мер підкреслив, що заявляв свою позицію неодноразово: не можна підвищувати вдвічі тарифи, коли не змінюються зарплати і пенсії, адже люди просто не зможуть платити, і це може призвести до колапсу системи ЖКГ.

«Тому, я заявив, що ініціюю звернення Київради до парламенту, який, вважаю, повинен нас підтримати і застосувати всі механізми аби уряд скасував постанову № 758 про підвищення цін на газ для населення. І, думаю, таке ж звернення до Верховної Ради може ухвалити і наша Асоціація», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]