Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Цього року в Голосіївському районі запрацює новий комунальний дитячий садок – Ганна Старостенко

23 червня 2016 року, 13:26

Заступник голови КМДА Ганна Старостенко проінспектувала хід будівництва дошкільного навчального закладу на проспекті Науки, 63-А, що у Голосіївському районі міста. Вона перевірила ступінь готовності закладу та обговорила з керівництвом підрядної організації терміни здачі об’єкту в експлуатацію.

«Вже цього року тут буде відкрито сучасний навчальний заклад на 110 місць із високотехнологічним басейном, що самостійно визначає санітарний стан води, сучасним покриттям дитячих майданчиків, екологічно чистим та безпечним покриттям підлоги. Будівельники облаштують актову та спортивну зали, нададуть необхідне господарське забезпечення, щоб діти могли приступити до навчання з усіма зручностями. Зважаючи на приріст населення у мікрорайоні – це садочок є конче необхідним, і сьогодні ми розмірковуємо над тим, як ефективно використати його площі та збільшити проектну потужність закладу», – сказала Ганна Старостенко.

Вона додала, що на будівництво цього дошкільного навчального закладу з міського бюджету було виділено 58,6 мільйонів гривень.

Заступник голови КМДА нагадала, що загалом цього року у Києві буде введено в дію 9 навчальних закладів: буде збудовано одну школу та 5 дитсадків, а також реконструйовано 1 загальноосвітній та 2 дошкільні навчальні заклади.

Зазначимо, що у столиці активно триває підготовка до нового навчального року.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]