Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко привітав українців з Днем Конституції: «Основний закон гарантує нам багато прав і свобод, головне - щоби забезпечувалося їх виконання»

28 червня 2016 року, 11:59

Київський міський голова Віталій Кличко взяв участь у церемонії покладання квітів до пам'ятника Пилипу Орлику та привітав українців з Днем Конституції.

Віталій Кличко зазначив, хоча сьогодні нашому Основному документу держави, головному символу демократії виповнюється тільки 20 років, перша українська Конституція гетьмана Пилипа Орлика була упорядкована понад 300 років тому і була однією з перших у Європі і в світі.

«Наш Основний закон гарантує нам багато прав і свобод, головне - щоби забезпечувалося їх виконання, щоби кожен громадянин України почував себе захищеним і відчував, незалежно від посади, соціального статусу, політичних і релігійних переконань, що живе у сучасній європейській демократичній державі, де панує закон, а його життя, здоров`я, честь і гідність є найвищою цінністю», - підкреслив мер столиці.

Віталій Кличко наголосив, що права та свободи людини і громадянина, закріплені у Конституції, повинні стати фундаментом для розбудови європейської, демократичної України.

Київський міський голова побажав українцям миру, добробуту, сил і енергії побудувати сильну та заможну Україну.

У церемонії покладання квітів до пам'ятника Орлику взяли участь Президент України Петро Порошенко, представники уряду і Верховної Ради.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]