Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На вулицях Павлівській, Овруцькій і Преображенській відновили дорожнє покриття

29 червня 2016 року, 12:48

Упродовж вихідних працівники КК «Київавтодор» закінчили ремонт та влаштування асфальтобетонного покриття на вул. Павлівській – на ділянці від вул. Дмитрівської до вул. Тургенєвської, вул. Овруцькій – на ділянці від Подільського узвозу до вул. Герцена, вул. Преображенській – на ділянці від Повітрофлотського проспекту до вул. Максима Кривоноса.

Також на вул. Генерала Ватутіна облаштовано 7900 кв. м асфальтобетонного покриття на ділянці від вул. Братиславської до Керченської площі. Роботи там продовжуються.

Крім того, в рамках капітального ремонту дорожнього покриття  вул. Мельникова облаштовано верхній шар асфальту проїжджої частини на ділянці від вул. Глибочицької до вул. Герцена.

Нагадаємо, що зараз у столиці триває капітальний ремонт дорожнього покриття Південного мосту, Гаванського шляхопроводу, вул. Бучми, просп. Перемоги, вул. Мельникова, поточний ремонт вул. Старонаводницької та вул. Робітничої, а також реконструкція вул. Васильківської.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]