Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

З 1 липня у КМДА відкриється фотовиставка «Бізнес, що змінює країну»

30 червня 2016 року, 16:00

З 1 липняу Київській міській державній адміністрації відкриється фотовиставка «Бізнес, що змінює країну». Участь у відкритті візьмуть перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс та керівник апарату КМДА Володимир Бондаренко.

На відкритті будуть нагороджені кращі роботи, що були оцінені журі конкурсу – представниками бізнес-асоціацій, державних і донорських структур, ЗМІ.

Мета фотовиставки – продемонструвати проекти соціальної відповідальності бізнесу через фото і надихнути інші компанії. Організатор заходу: Центр «Розвиток КСВ».

Програма відкриття:

15:30-16:00 – ознайомлення з фото, голосування за фото «Приз глядацьких симпатій»;

16:00-16:30 – офіційне відкриття фотовиставки. Вітальні слова організаторів та журі;

16:30-17:00 – нагородження.

Відкриття виставки планується завершити до 18:00.

Виставка триватиме до 20 липня 2016 року. Обрані фото будуть також представлені на дискусіях з корпоративної соціальної відповідальності в 5 регіонах України.

 

Довідка:

Перша фотовиставка була проведена у 2015 році в рамках проекту «Соціальна відповідальність державних агенцій», що виконувався Центром «Розвиток КСВ» за підтримки Посольства Королівства Нідерландів в Україні. Вперше в Україні компанії спробували донести свою роль в розвитку країни через фотографії, демонструючи що ще позитивного вони роблять, окрім сплати податків.

Роботи фотовиставки були представлені у Києві, Харкові і Львові, Одесі та Дніпропетровську. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]