Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Координаційна рада відпрацює першочергові потреби військових частин, яким буде надано допомогу – Ілля Сагайдак

01 липня 2016 року, 13:20

Сьогодні відбулось засідання координаційної ради з організації шефської допомоги військовим частинам Збройних Сил України під головуванням заступника голови КМДА Іллі Сагайдака.

Як відомо, Указом Президента України від 11.02.2016 «Про шефську допомогу військовим частинам Збройних Сил України, Національної гвардії України та Державної прикордонної служби України» затверджується перелік з’єднань і військових частин Збройних Сил України, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України, над якими здійснюється шефство місцевими державними адміністраціями та органами місцевого самоврядування.

У рамках шефства місцеві державні адміністрації надаватимуть допомогу в забезпеченні військових частин продовольством, паливно-мастильними матеріалами, матеріально-технічними засобами, у розвʼязанні соціально-побутових проблем, задоволенні культурних і духовних потреб військовослужбовців, військово-патріотичному вихованні молоді та її підготовки до виконання військового обов’язку. Для цього, зокрема, й  утворено відповідну координаційну раду.

 «Сьогоднішня зустріч є першим організаційним засіданням оновленого складу координаційної ради з шефської роботи над військовими підрозділами. Більше двох років продовжується військова агресія Росії та місцевих сепаратистів на сході України. Зусилля нашого народу спрямовані на підтримку військових частин Міністерства оборони України, добровільних військових формувань, які протистоять агресору. Основне наше завдання – це аналіз проблемних питань, що виникають під час реалізації повноважень місцевої влади в надані допомоги військовим частинам Збройних Сил України. Крім того, ми повинні уважно вивчити результати діяльності структурних підрозділів Київської міської державної адміністрації, районних в місті Києві держадміністрацій, підприємств, установ та організацій столиці, в тому числі й комунальної власності, з надання практичної допомоги військовим», – зазначив Ілля Сагайдак.

Відтак, координаційна рада з організації шефської допомоги відпрацює першочергові потреби військових частин, яким буде надано допомогу. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]