Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Ганна Старостенко привітала студентів Інституту міжнародних відносин із випускним

01 липня 2016 року, 13:37

Заступник голови КМДА Ганна Старостенко привітала випускників навчального закладу з довгоочікуваним святом – завершенням навчання та з отриманням дипломів.

«Сьогодні перед вами відкривається новий світ дорослого життя! Від щирого серця бажаю вам віри у себе, сміливості, щоб хоробро приймати виклики життя, та наполегливості на шляху до своїх мрій. Багато хто з вас стане успішними політиками, ефективними управлінцями, відомими дипломатами та державними діячами. Саме ви будете вирішувати долю нашого міста, нашої держави, нашого майбутнього. Київ та Україна розраховують на вас! Ми – міська влада – чекаємо на нові професійні кадри, аби змінювати столицю на краще. І головне – робіть свою справу бездоганно, любіть нашу країну та захищайте її інтереси на всіх рівнях», – зауважила Ганна Старостенко, вітаючи присутніх зі святом.

Варто зазначити, що документ про здобуття вищої освіти цього року отримали 239 студентів (у тому числі й іноземних), з яких 76 – дипломи з відзнакою.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]