Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко відвідав урочистий прийом посла США і привітав американців з Днем Незалежності

01 липня 2016 року, 17:36

Мер Києва Віталій Кличко відвідав урочистий прийом посла США в Україні Джеффрі Пайєтта з нагоди Дня Незалежності Сполучених Штатів та привітав американський народ із національним святом, яке відзначатимуть 4 липня.

«Я хочу привітати американський народ із прийдешнім Днем Незалежності. 240 років тому США вибороли свою незалежність, ставши вільною державою та отримавши можливість будувати таку країну, в якій хотіли жити її громадяни. І сьогодні ваша держава – це сильна, заможна, успішна країна, на яку прагнуть рівнятися більшість держав світу», – зазначив Віталій Кличко.

Київський міський голова також подякував Сполученим Штатам за підтримку України, особливо в нинішній складний для нашої країни час.

«Перебуваючи у відрядженнях у Вашингтоні, Нью-Йорку або Чикаго та спілкуючись із провідними американськими політиками, я переконався, що США не залишать Україну сам-на-сам у її боротьбі за незалежну демократичну державу. Сполучені Штати неухильно підтримували й підтримують нашу країну у її прагненні до демократичних цінностей та свободи, у протистоянні російській агресії. Вони допомагають у втіленні таких необхідних нам сьогодні реформ. Ми дякуємо за цю підтримку і допомогу, і, сподіваюся, найближчим часом теж зможемо бути прикладом розвинутого демократичного суспільства», – зазначив Віталій Кличко.

Мер Києва побажав американському народу миру, добробуту і злагоди.  

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]