Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

За три роки Київ відремонтує всі шкільні спортзали, які перебувають у незадовільному стані - Ганна Старостенко

06 липня 2016 року, 9:52

Міська влада розпочала проект із ремонту спортивних залів у загальноосвітніх навчальних закладах столиці, а також оновлення їхнього спортивного обладнання. До кінця 2016 року місто планує відремонтували спортивні зали та блоки у 64-х навчальних закладах. Про це під час ефіру на телеканалі «Київ» повідомила заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко.

«Місто дбає про здоров’я та фізичний стан дітей. Саме тому міська цільова програма «Освіта Києва» передбачає до 2018 року звершити ремонт усіх спортивних залів, які нині потребують оновлення. Цього року ми вже заклали 60 млн грн на реконструкцію об’єктів та ще 20 млн грн – на оновлення спортивного обладнання», – зауважила вона.

Ганна Старостенко також розповіла, що на сьогодні вже затверджено адресний перелік із 64 навчальних закладів, де ремонт буде здійснено до кінця поточного року.

«Переважна більшість спортивних залів та спортивних блоків – у 44 навчальних закладах – буде відремонтовано до початку навчального року. Утім деякі з них, чия кошторисна вартість перевищує 1,5 млн грн, мають пройти тендерні процедури, а отже вимагають трохи більше часу», – додала вона.

При цьому заступник голови КМДА підкреслила, що у намірах міської влади – вже цього року збільшити кількість відремонтованих спортзалів майже вдвічі: «Департамент освіти і науки, молоді та спорту подав пропозиції щодо збільшення фінансування для якнайшвидшої реконструкції ще більшої кількості об’єктів уже цього року». 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]