Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко вручив документи на землю родинам загиблих в АТО киян

07 липня 2016 року, 10:57

Київський міський голова Віталій Кличко під час відкриття засідання Київради вручив документи на володіння земельними ділянками в селищі Биківня 84-ом родинам киян, які загинули під час АТО.

«Мені особливо приємно повідомити, що сьогодні ми, нарешті, виконуємо своє рішення, яке ухвалили давно і над реалізацією якого працювали. Ми вручаємо родинам загиблих патріотів, бійців АТО – киян, документи на земельні ділянки. Усього у нашому списку 90 сімей. Сьогодні ми видаємо документи 84-ом. Іще 6 родин поки вирішують сімейні питання щодо отримання ділянки, і їм ми теж обов’язково вручимо документи», – зазначив Віталій Кличко.

Мер підкреслив, що столична влада та громада селища пройшли процедуру відведення з дотриманням усіх норм – розробки детального плану території, консультацій з громадськістю, розробки проектів землеустрою. При цьому, зауважив міський голова, погоджувальна комісія також напрацювала рішення, що на виділеній території не буде багатоповерхового будівництва. Натомість планується будівництво амбулаторії сімейного лікаря, бібліотеки, центрів дитячої творчості та дозвілля, центру дозвілля учасників АТО, будуть два нових і один оновлений дитсадок, добудова школи №23.

«Спільно з громадою з проекту вилучено скандальні земельні відводи Черновецького і перевіркою їх законності за моїм звернення займається сьогодні столична прокуратура. Вибачте, що вам довелося чекати так довго! Та, повірте, тепер ніхто не має підстав сказати вам, що там є якісь питання з цією землею!» – звернувся до членів родин Віталій Кличко.

«Наше ключове завдання – не забувати про тих героїв, які віддали найцінніше - життя, щоб Україна була незалежною і вільною державою. Ми всі в боргу перед цими людьми», – наголосив мер.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]