Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Держархбудінспекція анулювала дозвіл на будівництво в столиці на вулиці Гончара

08 липня 2016 року, 19:37

За ініціативи Київського міського голови Віталія Кличка було проведено спільну перевірку Держархбудінспекції та Департаменту міського благоустрою КМДА на об'єкті за адресою вул. Гончара, 17-23. У результаті перевірки було виявлено порушення містобудівного законодавства, зокрема, встановлено, що замовник здійснив коригування проекту будівництва без отримання вихідних даних на проектування.

За результатами перевірки Держархбудінспекція анулювала дозвіл на будівництво замовнику ТОВ «Інвестиційно-будівельна група» на зведення житлового комплексу з приміщеннями громадського призначення та вбудованим паркінгом у м. Києві на вул. Гончара, 17-23.

Станом на сьогодні у замовника відсутні дозвільні документи на будівництво на вул. Гончара, 17-23 у м. Києві.

Нагадаємо, що будівництво на вул. Гончара є одним із найскандальніших у столиці. Активісти та представники ЮНЕСКО неодноразово звертали увагу, що будівництво порушує межі буферної зони Софії Київської.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]