Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

3 грудня через проведення ярмарків змінять рух автобуси №№ 61, 98, 101

01 грудня 2016 року, 12:58

У суботу, 3 грудня, через проведення продовольчих ярмарків змінять роботу автобуси маршрутів №№ 61, 98, 101. Про це повідомляють у  комунальному підприємстві «Київпастранс».

Так, на вул. Олександра Сабурова (на ділянці від вул. Оноре де Бальзака до просп. Володимира Маяковського) рух автобусів маршруту № 61 буде організовано від вул. Милославської до вул. Градинської за діючою трасою, далі: вул. Оноре де Бальзака (парна сторона) – вул. Марини Цвєтаєвої – просп. Володимира Маяковського – вул. Олександра Сабурова, далі за діючою трасою.

Рух автобусів маршруту № 98 на зазначеній ділянці вул. Олександра Сабурова буде організовано від вул. Милославської до вул. Оноре де Бальзака за діючою трасою, далі: вул. Марини Цвєтаєвої – просп. Володимира Маяковського – вул. Олександра Сабурова, далі за діючою трасою.

На вул. Милославській (на ділянці від просп. Маяковського до вул. Закревського) рух автобусів маршруту № 101 буде організовано від станції метро «Петрівка» до вул. Закревського за діючою трасою, далі: вул. Марини Цвєтаєвої – просп. Маяковського – вул. Милославська.

Ознайомитися з роботою автобусів маршрутів №№ 61, 98, 101 можна на сайті www.kpt.kiev.ua в розділі «ПАСАЖИРАМ – Маршрути та розклад руху».

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]