Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Частину тепломереж міста передано від «Київенерго» до міського комунального господарства

28 липня 2016 року, 14:12

Частина теплових мереж міста Києва, яка перебувала в управлінні ПАТ «Київенерго», передана в управління комунального підприємства КМДА «Київтеплоенерго». Відповідне рішення сьогодні підтримали 66 депутатів Київської міської ради.

«Це одне з найважливіших рішень для розвитку столичного теплового господарства. Мова йде про частину мереж, яка з 2001 року перебувала в управлінні «Київенерго». Створення та функціонування муніципального підприємства, в першу чергу, розпочне процес демонополізації ринку. Тобто на рівні з «Київенерго» працюватиме міська структура – «Київтеплоенерго», яка займатиметься експлуатацією мереж», – зазначив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, презентуючи проект рішення. Він також додав, що реанімація роботи «Київтеплоенерго» – це крок, зроблений в інтересах міської громади, необхідний для більш ефективного управління теплогенеруючим обладнанням та мережами Києва.

За даними Петра Пантелеєва, вносяться зміни до Угоди щодо реалізації проекту управління та реформування енергетичного комплексу м. Києва від 27 вересня 2001 року, укладеної між КМДА та ПАТ «Київенерго».

Згідно з прийнятим рішенням, за КП «Київтеплоенерго» закріплене право господарського відання майна комунальної власності територіальної громади міста Києва.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]