Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко привітав поліцейських з Днем Національної поліції: «Ви можете розраховувати на допомогу громади столиці»

04 серпня 2016 року, 11:27

Принциповість поліції у забезпеченні правопорядку змушує громадян поважати закон і дотримуватися порядку. Про це Київський міський голова Віталій Кличко заявив у коментарі журналістам під час святкування Дня Національної поліції на Софійській площі.

«Перед новою поліцією ставилося завдання не лише змінити бренд, а й утілити в життя нову філософію роботи правоохоронців. За цей рік українські правоохоронці  довели, що можуть працювати зовсім за іншими стандартами. І їх робота нині – якісно інша. Сьогодні українці чи не найбільше довіряють саме новій поліції. Принциповість поліції у забезпеченні правопорядку змушує громадян поважати закон і дотримуватися порядку», – зазначив мер.

Віталій Кличко підкреслив, що для столичної влади головним пріоритетом є те, щоб кияни та гості столиці відчували себе захищеними. І саме тому місто надає необхідну допомогу поліції.

«Наприкінці минулого року між КМДА та Національною поліцією був підписаний меморандум про співпрацю. Ми взяли на себе зобов’язання реалізувати програму «Безпечна столиця». На її фінансування Київрада на 2016-2018 роки вже виділила понад 300 млн грн. Ми встановлюємо систему відеоспостереження, щоб фіксувати правопорушення та притягувати порушників до відповідальності. Ця система дозволяє розпізнавати обличчя правопорушника, номерні знаки на транспорті. Така система буде встановлена на вулицях міста та на всіх станціях метрополітену», – наголосив міський голова.

Крім того, столична влада запровадила безкоштовні курси англійської для Служби 102, та нещодавно передала для патрульної поліції Києва 100 велосипедів зі спорядженням. І поліцейські вже на них патрулюють вулиці та парки столиці.

«Я завжди говорю, що столична влада і поліція – це одна команда. Ми розраховуємо на ефективну співпрацю з поліцією в боротьбі з корупцією, наведенні ладу на дорогах Києва, в паркуванні у місті, боротьбі з незаконною торгівлею. А київська поліція може розраховувати на допомогу громади, і на мою допомогу особисто як міського голови», – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]