Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

10 вересня на Контрактовій площі відбудеться Восьмий всеукраїнський ярмарок органічних продуктів

08 серпня 2016 року, 14:34

10 вересня, з 9:00 до 19:00 на Контрактовій площі відбудеться Восьмий всеукраїнський ярмарок органічних продуктів, організований з метою розвитку безпечного, дружнього до людей та природи органічного напрямку господарювання. Захід також має на меті поєднати безпосередніх виробників органічних товарів з потенційними споживачами.

Цього року виробники з усієї України запропонують відвідувачам сертифіковані органічні овочі, фрукти та ягоди, молочні та м’ясні вироби, крупи та борошно, олії, мед, соки та напої, сиропи, повидло та хлібобулочні вироби. На гостей чекають дегустації органічних молочних та м’ясних продуктів і напоїв, конкурси, розіграш призів, можливість насолодитися чудовою музикою та піснями відомих українських митців та творчих колективів. Професійні кухарі порадують гостей ярмарку юшками, смаженими кабанчиками, ковбасками та іншими наїдками, приготованими виключно з органічних інгредієнтів.

Організатори ярмарку – Федерація органічного руху України, КП «Поділ-Нерухомість», Асоціація «Біолан Україна», Іллінецький державний аграрний коледж, Всеукраїнська громадська організація «Жива планета», за підтримки КМДА, Міністерства аграрної політики та продовольства України, Міністерства екології та природних ресурсів України, Швейцарської Конфедерації в рамках Проекту «Розвиток органічного ринку в Україні».

Місце проведення: Контрактова площа, 2 (напроти Подільської районної в місті Києві державної адміністрації).

Контактні дані для додаткової інформації: Федерація органічного руху України, (044) 425-55-25, [email protected], www.organic.com.ua, www.organic.ua, www.organicweek.in.ua.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]