Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Мобільні групи перевірятимуть легальність роботи маршруток

08 серпня 2016 року, 17:27

Мобільні групи перевірятимуть легальність роботи маршруток. Про це повідомив заступник голови КМДА Ілля Сагайдак під час підписання Меморандуму про співпрацю між Державною службою України з безпеки на транспорті (Укртрансбезпека) та Департаментом транспортної інфраструктури.

Головна мета укладання Меморандуму – це об’єднання зусиль щодо виконання рішень, які сприятимуть врегулюванню ситуації у сфері пасажирських перевезень.

«Тільки уявіть собі, що за добу нелегальні перевізники роблять до 10 тис. рейсів! Наші заходи будуть спрямовані на повне унеможливлення діяльності нелегальних маршруток і посадки чи висадки пасажирів поза межами автостанцій приміськими перевізниками. У першу чергу це забезпечить безпеку дорожнього руху в столиці та створить належні умови для мешканців і гостей столиці в сфері надання послуг», – наголосив Ілля Сагайдак.

Також у Меморандумі зазначено про створення мобільних груп, які покликані перевіряти та слідкувати за перевізниками, котрі проводять свою діяльність поза межами правового поля.

Як зазначив директор Департаменту транспортної інфраструктури Сергій Майзель, приміські перевізники повинні зупинятись на межі столиці, а подальший в’їзд до міста обов’язково потрібно погоджувати з профільним департаментом. Подібна модель співпраці надасть можливість ефективно контролювати та унеможливлювати роботу нелегальних перевізників.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]