Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Я використовую усі можливості, свої знайомства і авторитет, аби Київ став сучасним технологічним містом»

08 серпня 2016 року, 22:34

Я використовую свій міжнародний авторитет, аби розширити контакти з представниками інших міст, щоб Київ став сучасною технологічною столицею світового рівня. Про це Київський міський голова заявив в ефірі програми "Ехо України" з Матвієм Ганапольським на телеканалі NewsOne.

«Дехто критикує мене за те, що я часто перебуваю у закордонних відрядженнях, однак я використовую свій міжнародний авторитет, аби розшири и контакти з представниками інших міст світу. Наприклад, після відрядження у Давос минулого року через півроку у Києві в рамках системи Smart City запрацював електронний бюджет, де кожен киянин може чітко побачити усі надходження та видатки міста. І впровадження електронного бюджету не коштувало місту жодної копійки, - наголосив Кличко. - Після моїх поїздок і переговорів у Мюнхені київські рятувальники отримали мільйон євро на спеціальне обладнання для роботи в умовах надзвичайних ситуацій. І таких прикладів дуже багато», - підкреслив міськи й голова.

За словами Кличка, також після одного з його відряджень до Німеччини у Києва з'явилися 20 одиниць снігоприбиральної техніки, яку передав українській столиці федеральний уряд Німеччини. Мер Києва зазначив, що з кожної робочої поїздки закордон намагається привезти щось необхідне і корисне для Києва. «Ми повинні запроваджувати в українській столиці усі ноу-хау, які працюють у європейських містах. І я використовую всі можливості, свої зв'язки та знайомствам, аби Київ став сучасним технологічним містом», - наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]