Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці реставрують і реконструюють низку парків у Шевченківському та Солом’янському районах

22 серпня 2016 року, 10:40

У столиці реставрують західну та східну частини парку «Нивки» та парк ім. Пушкіна у Шевченківському районі, а також реконструюють парк із бюветним комплексом на вул. Кадетський гай, парк на вул. Івана Пулюя, парк «Орлятко» на б-р Івана Лепсе, 9-Б, а також ландшафтний парк у Солом’янському районі. Підписані відповідні розпорядження КМДА.

Зазначені роботи дозволять покращити благоустрій і створити сучасні зони для відпочинку мешканців і гостей столиці.

Реконструкція та реставрація зазначених об’єктів буде здійснюватися за рахунок бюджетних коштів, передбачених Програмою економічного та соціального розвитку м. Києва на 2016 рік та наступні роки, та за залучені кошти.

Замовником реставрації об’єктів визначено КП «Київський центр розвитку міського середовища». Так, підприємство має в установленому порядку визначити генеральні проектну та підрядну будівельні організації для проектування та виконання робіт, забезпечити розробку та затвердження проектної документації.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]