Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Профорієнтаційний Форум «Професіонали майбутнього» представить старшокласникам новітні спеціальності та найсучасніші технологічні і наукові досягнення

05 вересня 2016 року, 11:34

24 вересня о 9:00 в Колонній залі Київської міської державної адміністрації для столичних учнів 8-11 класів відбудеться форум «Професіонали майбутнього», організований Київським молодіжним центром у рамках профорієнтаційного проекту для школярів «ПроПрофесії».

На старшокласників очікує знайомство з такими актуальними сферами сьогодення як нанотехнології, альтернативна енергетика, персоналізована медицина, інтернет речей, штучний інтелект та великі дані. Учні не лише на власні очі побачать приклади технологічних і наукових досягнень, а й отримають практичні поради від провідних спеціалістів, відомих в Україні та за її межами.

«У ролі спікерів виступатимуть фахівці-практики провідних компаній, які поділяться секретами будування успішної кар’єри, розкажуть про специфіку обраної сфери діяльності та нададуть практичні поради. Дуже важливо, аби школярі мали змогу вчасно ознайомитись із розмаїттям існуючих напрямків діяльності, новітніми спеціальностями, що будуть затребуваними на ринку праці у майбутньому», – повідомила директор Київського молодіжного центру Анна Куценко.

У спеціально відведеному залі юні дослідники зможуть потрапити до шести різних зон: роботів, дронів, 3D-друку, наукових винаходів, інтернету речей, віртуальної та доповненої реальності. А любителі селфі зможуть зробити фото на згадку у креативній фото-зоні.

Разом із школярами до світу професій зможуть потрапити і їхні батьки. Охочі взяти учать у заході можуть зареєструватися за допомогою онлайн-форми.

Більш детальну інформацію можна дізнатися на офіційному сайті ПроПрофесії. 

Місце проведення: Колонна зала КМДА, вул. Хрещатик, 36. 

Акредитація представників ЗМІ проводиться за телефонами: +380956614386, +380631078661.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]