Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Переможець конкурсу на посаду головного архітектора має протягом 2-х місяців після призначення показати перші результати роботи - Володимир Бондаренко

07 вересня 2016 року, 13:55

7 вересня відбувся черговий етап конкурсу на зайняття вакантної посади директора Департаменту містобудування та архітектури – головного архітектора м. Києва. Цього разу усну співбесіду пройшли 3 кандидати, які за результатами попереднього етапу були допущені до подальшого проходження конкурсу.

«Переможець конкурсу має ще до свого офіційного призначення представити конкретну програму дій і показати перші результати своєї роботи протягом двох місяців – це буде для нього справжнім випробувальним терміном. У разі, якщо результати не будуть відповідати очікуванню киян, ми будемо змушені приймати відповідне рішення. Крім того, я буду наполягати, щоб найближчим часом при головному архітекторі столиці було створено незалежну експертну раду, яка б мала змогу на професійному рівні оцінювати роботу свого колеги», – заявив голова конкурсної комісії, керівник апарату КМДА Володимир Бондаренко.

Він закликав фахівців та активну громадськість до продуктивної співпраці заради вирішення нагальних проблем містобудування столиці.

«Спілка архітекторів має свою позицію щодо претендентів на посаду головного архітектора Києва, і цю позицію варто поважати та прислухатися до неї. Але зараз така ситуація, коли потрібні не демарші, а згуртована робота, тому всі спеціалісти мають забути про огульну критику та розбіжності в поглядах і долучитися на рівні експертної ради до наведення порядку в забудові міста. І місто відкрите для такої співпраці», – зазначив керівник апарату КМДА.

Нагадаємо, до співбесіди були допущені:

1. Бондар Ганна Вячеславівна.

2. Броневицький Сергій Петрович.

3. Свистунов Олександр Вікторович.

Чергове засідання конкурсної комісії, під час якого буде визначено переможця та 2-го за кількістю балів кандидата, заплановане на 9 вересня.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]