Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Подільському районі реконструюють вул. Кирилівську та трамвайні колії

19 вересня 2016 року, 10:47

У Подільському районі реконструюють вул. Кирилівську та трамвайні колії. Підписане відповідне розпорядження КМДА.

Виконання робіт дозволить збільшити пропускну спроможність вул. Кирилівської з 14 тис. авто/добу до 20 тис. авто/добу. Також реконструкція поліпшить технічний стан покриття проїжджої частини, тротуарів і трамвайних колій, забезпечить безперебійний рух транспорту та пішоходів, поліпшить обслуговування населення громадським транспортом, позитивно вплине на екологічний стан за рахунок ліквідації заторів.

Замовником проектування та виконання робіт визначено КК «Київавтодор». Корпорація має у встановленому порядку визначити будівельну організацію для виконання реконструкції, розробити проектну документацію, провести та затвердити її експертизу.

На період реконструкції буде розроблено та погоджено з Управлінням патрульної поліції Національної поліції України схему організації дорожнього руху.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]