Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Школи та садочки Києва практично готові до опалювального сезону – Ганна Старостенко

20 вересня 2016 року, 13:48

Заклади освіти Києва на 90% готові до роботи в осінньо-зимовий період, підготовка решти відбувається за планом. Цього року місто виділило достатньо коштів для підготовки до опалювального сезону та енергозберігаючих заходів. Про це повідомила заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко під час Колегії КМДА.

«Із загальної кількості закладів освіти, яких у місті 952, до осінньо-зимового періоду вже підготовлено 382 школи та 461 садочок. Це хороший показник. Ми прагнемо якнайшвидше підготувати заклади освіти, аби наші діти з початком холодів навчалися у теплих і затишних кабінетах», – зазначила Ганна Старостенко.

За словами заступника голови КМДА, цього року навчальні заклади міста отримали на підготовку до осінньо-зимового періоду 138,7 млн грн, у більш ніж 200 школах і дитячих закладах тривають заходи з енергозбереження.

Заступник голови КМДА додала, що наразі в чотирьох дошкільних навчальних закладах триває комплексна термосанація, яка дасть змогу місту зекономити 50% теплової енергії від базового рівня теплоспоживання закладів, що у грошовому еквіваленті  становитиме 4,5 млн грн на рік.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]