Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Опалювальний сезон у столиці розпочнеться після того як протягом трьох діб середньодобова температура становитиме нижче +8 градусів

22 вересня 2016 року, 16:28

Опалювальний сезон міська влада розпочинатиме, орієнтуючись на погодні умови. Чинним законодавством передбачено, що орган місцевого самоврядування може приймати рішення про початок опалювального сезону після того як температура зовнішнього повітря опуститься до +8 й нижче градусів за Цельсієм протягом трьох діб поспіль. Про це під час засідання антикризового штабу з підготовки до зими заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

За його словами, міські служби щоденно проводять моніторинг погодних умов у столиці і наразі середньодобова температура перевищує +10 градусів.

У закладах охорони здоров’я та соціальної сфери, освітніх та виховних установах підключення до тепла здійснюватиметься за індивідуальними заявками.

«Що стосується житлового сектору, то протягом серпня-вересня інспекторами Житлово-комунальної інспекції у місті Києві перевірено більше сотні проблемних будинків на предмет підготовки до зими. За результатами перевірок винесено 5 доган керівникам житлово-експлуатаційних дільниць. Було зафіксовано затоплення та антисанітарію у підвалах, відсутність шибок та утеплення дверей, технічні несправності в системі теплопостачання будинку. До 1 жовтня усі ці недоліки мають бути усунуті», – повідомив заступник голови КМДА. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]