Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Столичні лікарні отримали гуманітарну допомогу

23 вересня 2016 року, 13:24

Столичні заклади охорони здоров’я отримали гуманітарну допомогу. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник.

«Благодійний фонд «Серце до серця» організував збір та доставку зі Швейцарії в Україну чергової партії гуманітарної допомоги. Цього разу її отримують Київська міська клінічна лікарня № 10, Київська міська клінічна лікарня № 2 та Київський міський клінічний шпиталь ветеранів Великої Вітчизняної війни у Пущі-Водиці. Приємно, що співпраця з подібними організаціями набуває постійного характеру», – розповів заступник голови КМДА Микола Поворозник.

За його словами, до лікарень передали інвалідні візки, ходунки для дорослих, медичні меблі, допоміжні медичні  та витратні матеріали, санітарно-гігієнічні засоби для догляду за хворими.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]