Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

1 жовтня відбудеться свято, приурочене 15-річчю ансамблю «Азербайджан» із народними гуляннями та дегустацією національних кухонь

27 вересня 2016 року, 12:03

Цієї суботи, 1 жовтня, о 13:00 у Центральному парку культури та відпочинку на літній естраді, на сцені «Мушля», відбудеться свято, приурочене 15-річчю ансамблю «Азербайджан».

Свято відбудеться за сприяння Департаменту культури КМДА, Посольства Азербайджанської Республіки в Україні, Міністерства культури України, Об’єднаного конгресу азербайджанців України, Спілки азербайджанської молоді України (САМУ), Асамблеї національностей України.

У програмі заходу: народні гуляння, майстер-класи, виставка прикладного мистецтва, дегустації національних кухонь.

О 15:00 розпочнеться концерт за участю ансамблю «Азербайджан», лауреата міжнародних конкурсів, вокалістів Олени Кулдиркаєвої, фіналіста телепрограми «Голос. Діти» Гідаята Сеїдова, професійних і самодіяльних колективів національних меншин України.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]