Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Подільському районі запрацювала нова мамографічна цифрова система

28 вересня 2016 року, 13:51

У консультативно-діагностичному центрі Подільського району ввели в експлуатацію вітчизняну мамографічну цифрову систему СИМА.

За словами головного лікаря центру Ігоря Королика, новий апарат має низку переваг. Зокрема, за його допомогою фахівці зможуть забезпечити виконання всіх вимог світового стандарту в діагностиці раку молочної залози. Його технічні можливості дозволяють оперувати не тільки зображеннями на плівках, а й цифровими зображеннями, а саме: передавати знімки для консультацій спеціалістами інтернет-ресурсом, організовувати телемедичні конференції, зберігати інформацію на електронних носіях. Це скоротить час пацієнта на пошуки відповідного спеціаліста, черги на консультації і постановки діагнозу. Ще одна перевага даної мамографічної системи – менша доза опромінення. Знімок можна отримати за 1 хвилину без процесу проявлення, наявні широкі можливості для пост-обробки отриманих знімків. Система включає мамографічний комплекс, процесор для проявлення та друку плівки, цифровий перетворювач для мамографії.

Нагадаємо, торік за кошти міського бюджету для цього медичного центру придбали сучасний вітчизняний цифровий флюорограф ФЦОЗ-12, здатний обслуговувати до 150 пацієнтів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]