Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На оновленому фасаді будівлі Академії естрадного та циркового мистецтв відкриють художній мурал

30 вересня 2016 року, 10:58

4 жовтня о 9:30 урочисто відкриють художній мурал на оновленому фасаді будівлі Київської муніципальної академії естрадного та циркового мистецтв. Захід відбудеться до відзначення 55 років з дня заснування закладу. Про це повідомляють у Департаменті культури КМДА.

Однією з творчих ініціатив колективу Академії стане презентація стінопису (муралу) на тематику циркового та естрадного мистецтв, виконаний у поєднанні класичного і сучасного стилів. Мурал представляє всі жанри, яким навчаються молоді артисти. Автор стінопису – талановитий київський художник Ілля Павелець.

Уперше за 17 років за сприяння та фінансування міської влади було здійснено капітальний ремонт аварійної частини фасаду будівлі навчального закладу, приміщень та інтер’єру.

Київська муніципальна академія естрадного та циркового мистецтв – єдиний в Україні та Східній Європі унікальний вищий навчальний заклад, який готує циркових і естрадних артистів, провідний профільний ВНЗ міжнародного масштабу, чиї випускники прославили український та світовий цирки, стали зірками вітчизняної та зарубіжної естради.

Захід відбудеться за адресою: вул. Жилянська, 88.

Контактна особа з питань інформації та акредитації – Юрченко Сергій (096) 957-11-15, (044) 284-36-19, e-mail: [email protected].

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]