Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко відкрив і протестував нову бігову доріжку навколо озера Тельбін

01 жовтня 2016 року, 11:36

Мер Києва Віталій Кличко разом із братом Володимиром взяли участь у ранковій розминці та протестували найбільшу в Україні нову бігову доріжку, яку облаштували навколо озера Тельбін.

Ранкове тренування відбулося в рамках підготовки до Київського міжнародного марафону, який відбудеться 9 жовтня. У тренуванні і забігу взяли участь декілька сотень киян.

«Сьогодні ми відкриваємо біля озера Тельбін першу в Україні і найбільшу сучасну бігову доріжку. Це доріжка з гумовим покриттям, бігати по ній дуже зручно - невелике навантаження на суглоби. Аналогів такої доріжки в Україні немає, це голландські технології, гарантію дають - 5 років», - зазначив Віталій Кличко.

Мер зазначив, що територію навколо озера Тельбін кілька років тому хотіли забудувати.

«Ми разом із громадськістю відстояли цю зону відпочинку, щоб  біля озера не було жодних забудов. Облаштували територію. Продовжуємо озеленення», - сказав Віталій Кличко.

Після забігу мер Києва також вручив почесні грамоти і нагороди найкращим волонтерам-рятувальникам - представникам пляжного патруля Києва.

«114 людей на пляжах Києва було врятовано цього року. Кожен четвертий - дитина. Дякую вам за вашу сумлінну працю і врятовані життя», - зазначив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]