Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

23 листопада відбудеться Інвестиційний форум міста Києва

05 жовтня 2016 року, 11:19

23 листопада у НСК «Олімпійський» відбудеться Інвестиційний форум міста Києва, організований Київською міською державною Адміністрацією.

До участі у Форумі запрошені видатні зарубіжні та українські економісти, державні діячі, представники українського та міжнародного бізнесу, міжнародних фінансових організацій та фондів.

Інвестиційний форум міста Києва – це унікальний міжнародний захід економічного характеру, мета якого продемонструвати прозорість міської влади та надати чітке представлення про економічний та інвестиційний потенціал української столиці. Для міста важливо показати потенційним партнерам результати впроваджених реформ, а також позитивні зміни в роботі з інвесторами. Але головна мета заходу – це безпосереднє залучення інвестицій для розвитку міста.

Програмою Форуму передбачено проведення панельних дискусій щодо інвестування і розвитку Києва та презентації проектів у сферах інфраструктури, енергозбереження, ІТ-технологій, соціальної сфери, промисловості і нерухомості. Кожна сесія панелі буде закінчуватися дискусійною платформою, що дасть можливість усім учасникам на найвищому рівні обговорити проблеми розвитку Києва та залучення інвестицій в економіку столиці.

Також під час Форуму представники українського бізнесу матимуть змогу представити свої проекти та провести переговори з потенційними інвесторами щодо їх спільної реалізації.

Форум відбудеться на НСК «Олімпійський» (вул. Велика Васильківська, 55).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]